Nedre C

Stor fremgang på ikoniske Nedre C!

Den ikoniske langside i Parken, Nedre C, har været hjemsted for mange af vores mest passionerede fans siden 1995. Tribunen rummer et bredt udpluk af alle typer københavnere, der med stående opbakning altid bidrager til en fantastisk kulisse i Parken.

Derudover skiller C-tribunen (herunder Øvre C) sig ud ved at have faste nummererede pladser, så du kan sikre din helt egen, faste plads til F.C. Københavns hjemmekampe. 

>>> Find din faste plads på C-tribunen her 

>>> Læs mere om muligheder og priser her

15% fremgang i sæsonkort/abonnementet
I skrivende er vi tæt på at runde et historisk højt 15.000, der har købt sæsonkort eller abonnement til den kommende sæson, hvor vi allerede fra august igen kan fylde Parken - Første gang hjemme mod Brøndby IF d. 8. august. 

Der er fremgang på alle tribuner, og på Nedre C er der allerede over 15% flere med fast plads i forhold til den forgangne sæson. En helt fantastisk udvikling, som vidner om en længsel efter at komme tilbage på de faste pladser i Parken igen! 

C6, C10 og C13 er udsolgt
Hvis du gerne vil have en fast plads på Nedre C, så er der lige nu færre end 1.200 pladser tilbage, som primært er placeret i de yderste sektioner - C14 og C2. Med under en måned til sæsonens første hjemmekamp i 3F Superligaen, gør man derfor klogt i at tage et kig på billet.fck.dk, hvis man skal sikre sig en af de attraktive, faste pladser på Nedre C.

>>> Find din plads her 

>>> Læs mere om abonnement/sæsonkort på Parkens andre tribuner her