FCK Camp

Stor fodboldfestival for byens børn afholdes igen i år

Igen i år arrangerer vi Københavns største breddestævne, der samler byens børn til nogle sjove og hyggelige dage på Frederiksberg, hvor fairplay er værdigrundlaget – alle er vindere, og alle får medaljer med hjem.

KB, FB og FA2000 lægger igen i år baner til Københavns største breddestævne for årgangene U6 til U10 og både piger og drenge i weekenden den 10.-11. august 2024.

Festivalen, som vi arrangerer sammen med førnævnte klubber, er et stævne, som samler op efter en lang sommerferie og giver alle mulighed for at mødes til leg og boldspil, inden skolerne igen starter mandag den 12. august.

Det er fjerde år, at Fodboldfestival løber af stablen. Første gang var 100 hold tilmeldt, og sidste år var vi næsten oppe på 200 deltagende hold. Læs mere om Fodboldfestivalen her.

Fairplay som værdigrundlag
Festivalen lægger vægt på fairplay og alle de ting, der forstås ved begrebet. At tabe og vinde med samme sind, være en god modstander og holdkammerat, tale ordentligt mv. Det er alt sammen noget, stævnet understøtter. 

Udover fodbolden er der mange aktiviteter for børn og voksne, som kan prøves undervejs i pauserne. Frederiksberg Hallerne og Granen i KB laver igen sund og god mad, som kan købes ved festivalpladsen.

>> Se mere om tilmelding, priser og øvrig info her

U6-turnering afholdes for første gang
I Fodboldfestivalens første tre år har den yngste årgang været U7, men grundet efterspørgsel vil der i år også blive afviklet en turnering for U6-hold (årgang 2019), hvor der spilles på 3-mandsbaner. 

Ligeledes ændres formatet for U7-årgangen, så denne turnering også afvikles på 3-mandsbaner i år. 

Her kan du se en FCK TV-video fra en af de tidligere fodboldfestivaler: