Stephan tror på endnu en sejr: Vi er, hvor vi skal være

Fredag klokken 19 venter nok et opgør mod AC Horsens - blot seks dage efter 4-1-sejren i Telia Parken. Og netop den kamp er med til at give Stephan Andersen tro på endnu en sejr.

"Vi ved, at Horsens er farlige på dødbolde, men jeg synes egentlig, at vi havde fint styr på dem i lørdags, hvis man ser bort fra deres mål. Det er selvfølgelig noget andet at møde dem på udebane, men hvis vi får gang i vores offensive kombinationer, ligesom vi havde på hjemmebane og ellers holder fokus rent defensivt, er jeg sikker på, at vi nok skal komme derfra med et godt resultat," siger Stephan Andersen. 

>> Se truppen til kampen mod Horsens

"Jeg synes, at vi er, hvor vi skal være. Det har vi i virkeligheden været det meste af foråret, og derfor var det rigtig dejligt at komme tilbage på sejrssporet mod AaB og Horsens i Telia Parken. Nu går vi ind i sæsonens afsluttende fase, og vi kan jo virkelig lugte den tredjeplads nu, så det er bare med at køre på," siger han.

"Stemningen i truppen er rigtig god. Der er mange spillere, som har succesoplevelser for tiden, og det betyder en masse for selvtilliden. Forhåbentlig får vi endnu en sejr i morgen," slutter Stephan Andersen.

>> Kom med til forårets største kamp - billeter til DERBY fra 100,-