Er du frisk på en DERBY-quiz? Svarene står nederst i artiklen.

1. Hvilke fem FCK-spillere har scoret flest DERBY-mål i alle turneringer?

2. Nævn de seneste 5 FCK’ere, der har scoret i et DERBY!

3. Hvilken af disse backs, har IKKE scoret i et DERBY: Niclas Jensen, Zdenek Pospech, Oscar Wendt

4. Jesper Grønkjær har scoret vores hurtigste mål i et Superliga-DERBY - i hvilket minuttal?

5. Hvilken FCK’er blev senest udvist i et DERBY?

6. Hvor mange af de 85 Superliga-DERBY har vi vundet? 37, 41 eller 45

7. Nævn de nationaliteter vi havde i startopstillingen i det seneste DERBY i november?

8. Hvor mange gange har vi definitivt sikret det danske mesterskab på Brøndby Stadion?

9. Hvilken FCK-keeper har stået flest gange mod Brøndby IF?

10. Hvilken dommer har dømt flest DERBY i Superligaen? Peter Mikkelsen, Knud Erik Fisker eller Kim Milton Nielsen?

Ståles sejre
Som du måske læste i ”Ugen der gik” i mandags, vil vores næste sejr indebære, at Ståle har vundet lige så mange kampe som de øvrige FCK-trænere tilsammen.

Han nærmer sig også at have vundet tre gange så mange sejre, som Hans Backe, der vandt næst flest gange (113). Ståle har p.t. 335 sejre i spidsen for FCK.

I Superliga-regi har Ståle længe også været den træner, der har vundet flest kampe, Ikke kun blandt FCK-trænere, men blandt alle Superliga-trænere:

• Ståle 235 (372 kampe)
  • Kent Nielsen 149 (422 kampe)
  • Troels Bech 147 (431 kampe)

Ståle & Skov

14. april: Sejrrig dato
Vi har spillet fire kampe den 14. april og endte hver gang i sejrherrens rolle:

• 1996 h Viborg FF 2-0 (Lønstrup, Højer)
  • 2002 u Lyngby BK 3-0 (Todi, 2 x Røll)
  • 2005 u Rosenborg BK 1-0 (Hjalte)
  • 2010 h Esbjerg fB (Hjalte, Santin, N’Doye)

Løst og fast
Kun et af de seneste 14 DERBY i Brøndby er vundet med mere end ét mål, da vi vandt 3-1 den 1. december 2013. Sidst Brøndby hjemme vandt med mere end ét mål var den 12. marts 2006.

Fem af Brøndbys seneste seks kampe i Mesterskabsspillet er endt uafgjort.

I denne Superliga-sæson har Brøndby lukket 9 mål ind i det første kvarter, og 13 mål i det sidste kvarter mod vores 4 mål i begge perioder.

Vi (dvs Robert Skov) har scoret 8 mål på frispark mod Brøndbys 0.

Robert Skov

Derby-quiz svar:

1. Dame N'Doye 7, Lars Højer 7, Sibusiso Zuma 7, Marcus Allbäck 5, Nicolai Jørgensen 5
2. Wind (1-0 i november), Skov, Thomsen, Fischer (3-1 i august) og Pieros (1-1 i maj)