23 kampe (14 sejre, 4 uafgjorte, 5 nederlag). Målscore: 38-17
heraf 12 hjemmekampe (9 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag). Målscore: 23-9

27. oktober 2013, Randers FC 1-1 F.C. København (Superliga)
1-0 Nicolai Brock-Madsen (45.minut), 1-1 Lars Jacobsen (90. minut)
5.506 tilskuere på AutoC Park Randers

4. august 2013, F.C. København 1-3 Randers FC (Superliga)
1-0 Thomas Delaney (24. minut), 1-1 Ronnie Schwartz (36. minut), 1-2 Jonas Borring (75. minut), 1-3 Nicolai Brock-Madsen (79. minut)
12.956 tilskuere i PARKEN

Største sejr over Randers FC
20. marts 2005, F.C. København 4-0 Randers FC (Superliga) 1-0 Álvaro Santos (13. minut), 2-0 Jesper Bech (60. minut), 3-0 Jesper Bech (68. minut), 4-0 Magne Hoseth (88. minut)

Vigtig viden…
F.C. København er 14 gange kommet foran 1-0 mod Randers FC, det er endt med 13 sejre og et enkelt nederlag.

Omvendt er Randers FC otte gange kommet foran 1-0, her er det fire gange lykkedes for F.C. København at komme helt eller delvist tilbage, da de otte gange 0-1 er vekslet til tre uafgjorte og en sejr.

F.C. København har scoret 66 af deres 1.227 Superligamål i det 90. minut. Fire af de 66 mål er scoret mod Randers FC.

F.C. København har i Superligaen scoret lige præcist 700 mål efter pausen. De 1.227 Superligamål er altså fordelt 527-700 på henholdsvis 1. og 2. halvleg.

54 gange har F.C. København fået en spiller udvist i en Superligakamp. Blot et enkelt af de røde kort er faldet i en kamp mod Randers FC. Det var den 22. maj 2005, hvor Álvaro Santos blev udvist i en udekamp, Løverne vandt dog stadig kampen 1-0.