Hvis F.C. København vinder, er det 20. gang de besejrer AaB i PARKEN.

71 kampe (36 sejre, 20 uafgjorte, 15 nederlag). Målscore: 113–75
heraf 34 hjemmekampe (19 sejre, 8 uafgjorte, 7 nederlag). Målscore: 66–37

67 kampe (33 sejre, 19 uafgjorte, 15 nederlag). Målscore: 109-75
heraf 33 hjemmekampe (18 sejre, 8 uafgjorte, 7 nederlag). Målscore: 64-37

Sæsonens første møde med AaB
21. juli 2013, AaB 2-1 F.C. København (Superliga)
1-0 Jeppe Curth (46. minut), 1-1 Pierre Bengtsson (48. minut), 2-1 Søren Frederiksen (70. minut)
7.062 tilskuere på Nordjyske Arena

Største sejre over AaB
21. november 2004, F.C. København 4-0 AaB (Superliga)
1-0 Peter Møller (25. minut), 2-0 Dan Thomassen (27. minut), 3-0 Peter Møller (50. minut), 4-0 Peter Møller (82. minut)
15.998 tilskuere i PARKEN

12. maj 2008, F.C. København 4-0 AaB (Superliga)
1-0 Michael Silberbauer (33. minut), 2-0 Atiba Hutchinson (57. minut), 3-0 Morten Nordstrand (67. minut), 4-0 Ailton Almeida (84. minut)
25.889 tilskuere i PARKEN

11. november 2012, F.C. København 4-0 AaB (Superliga)
1-0 Nicolai Jørgensen (7. minut), 2-0 Nicolai Jørgensen (12. minut), 3-0 Kenneth Emil Petersen (24. minut, selvmål), 4-0 César Santin (41. minut)
12.493 tilskuere i PARKEN

Topscorer for F.C. København mod AaB
11 mål, Lars Højer Nielsen (Superliga 11)
8 mål, Peter Møller (Superliga 8)
6 mål, César Santin (Superliga 6)
6 mål, Morten Falch (Superliga 6)
5 mål, Per Frandsen (Superliga 4, DBU Pokalen 1)

Straffespark mod AaB
F.C. København har scoret på 11 ud af 15 straffespark mod AaB. César Santin og Lars Højer Nielsen har begge scoret på tre straffespark mod nordjyderne - dog har Santin misbrugt et fjerde forsøg, mens Højer er tre for tre.

Udover Santin og Højer har Peter Møller, Heine Fernandez, Christian Poulsen, André Bergdølmo og Morten Nordstrand også scoret på straffespark mod AaB, mens Christian Lønstrup, Thomas Røll Larsen og Andreas Cornelius har misbrugt fra 11-meters pletten.

Røde kort mod AaB
F.C. København har fået 11 røde kort i kampe mod AaB. De 11 kort er fordelt på Sibusiso Zuma (3), Michael Mio Nielsen, Peter Nielsen, Bo Svensson, Peter Christiansen, Ole Tobiasen, Magne Hoseth, Peter Møller og Martin Johansen.

Trænerne
Som træner har Ståle Solbakken stået overfor AaB 16 gange i Superligaen. Det har givet ni sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. Kent Nielsen har som træner i Superligaen mødt F.C. København 25 gange, hvilket har ført til to sejre, tre uafgjorte og ikke mindre end 20 nederlag.

Fordeling af mål
AaB har scoret 17 Superligamål, de er fordelt på seks scoringer i 1. halvleg og 11 i 2. halvleg. AaB har været allerfarligst i kampens sidste kvarter, hvor de har scoret fem at de 17 mål – tre af dem endda i det 90. minut.

F.C. København har ligeledes scoret 17 mål i Superligaen, fordelt på syv og 10 mål henholdsvis før og efter pausen. Løverne har været allerfarligst i det femte kvarter, og det 63. minut er det eneste minuttal, hvor F.C. København har scoret to mål.

Kampe på datoen 20. oktober
AaB og F.C. København har en gang før spillet Superliga på datoen 20. oktober. Det var i 2007, hvor de to klubber i 13. runde spillede uafgjort 0-0 for øjnene af 11.801 tilskuere i Aalborg.