Ståle: Rigtig mange gør det godt i dag

Efter den sammenlagte 9-0 sejr over nordirske Crusaders FC sagde Ståle Solbakken: 

 - Jeg er godt tilfreds, og godt tilfreds med at vi fortsætter med det offensive spil i alle 90 minutter. Det er nogle gange nemt at stoppe lidt op, når man kommer foran 2-0, men vi fortsætter hele kampen. 

 - Jeg synes at rigtig mange gør det godt i dag, og det har måske en vis effekt, at man ved, at der er hård kamp om alle pladserne. En spiller som Falk gør det rigtig godt, har er ikke bare ”Twist & Turn”, der er også noget eksplosivt over ham – og han skyder – så han er en god spiller i det fremadrettede spil. 

 - Om de tre nye kan siges, at Pavlovic gør det fint, men mangler stadig en smule. Gregus sparker både med højre og venstre – og er en rigtig god fodboldspiller, og Falk er også kommet godt i gang, om end han måske er en smule overrasket over, hvor meget han skal hjælpe i det defensive.

 Efter sejren over Crusaders FC venter der nu to opgør mod de rumænske mestre: 

 - Ja, vu skal vi møde rumænske Astra Giurgiu, de har spillet fire kampe i denne sæson, og har nærmest ikke lukket mål ind. De er et hold der tillader meget få chancer imod sig, hvilket vi jo blandt andet så i træningskampen mod dem. Vi fik 2-3 chancer og det samme gjorde de, så det bliver nogle tætte opgør, og vi vil helt sikkert får det svært, hvis vi taber 0-1 dernede. 

Udekampen mod Astra Giurgiu spilles onsdag den 27. juli klokken 19:30. Returkampen er endnu ikke fastlagt, så hold øje med FCK.DK for nærmere information.