Ståle: Det kunne været gået begge veje

Efter kampen mod Leicester City FC fik vi et par kommentarer fra Ståle Solbakken:

- De fik aldrig lagt det pres på os de første 20 minutter, som de gjorde mod Porto. Vi hang lidt i tovene midt i 2. halvleg, men kom godt igen til sidst og skabte gode chancer. I returkampen skal vi måske tage større risici i det offensive spil, men vi må finde balancen, så de ikke får kontraer. Jeg tror det bliver nogenlunde samme type kamp, og så må vi have marginalerne på vores side, måske fordi vi har alle vores fans i ryggen til den kamp.

- Defensivt er vi tæt på fejlfri i dag, men offensivt er det svært at spille mod dem. De er godt organiserede, men vi spiller os alligevel til 3-4 store chancer, og det er det man kan forvente. Havde Corner scoret til sidst, havde det jo været en perfekt aften.

- Vi viste, at den uafgjorte kamp i Porto ikke var en enlig svale, og vi viste, at vi kan spille med i den her gruppe. Du kan altid gøre det bedre, men det blev nogenlunde som forventet, men man kan altid ønske sig flere chancer. Men vi ville ikke slå for tidlige indlæg, for så vinder Huth og Morgan, så hellere slå dem længere nede på banen og så skulle løbe mere, hvis de slår kontra.

- Jeg føler at kampen er så jævn og tæt, at den kunne gå begge veje - vi kunne have fået uafgjort, vi kunne have vundet, og vi kunne have tabt. Og vi tabte.

Efter at Ståle havde sat ord på kampen, fik vi et par kommentarer fra fire af spillerne.

Peter Ankersen
 - Jeg synes vi spiller en OK kamp, og det ender vel uafgjort i chancer. De var skarpere end os på det ene afgørende angreb, og ellers synes jeg vi gør det fint. Vi forsvarede os godt og vi skabte selv en del chancer. Så et ærgerligt nederlag, men vi må også anerkende, at vi mødte et hold med rigtig meget kvalitet.

Andreas Cornelius
 - Vi leverer en rigtig god præstation, og det er vel marginalerne der afgør kampen. Jeg kunne selv havde scoret to gange, og jeg havde faktisk set begge mine store chancer inde, først har jeg et hovedstød der går millimeter forbi og til sidst har jeg et forsøg, hvor Schmeichel kommer op med en mirakelredning. Man får jo ikke meget i de her kampe, vi får 2-3 stykker hver, og de scorer på én. Men det var sjovt at kunne gå lidt ekstra til den mod deres forsvarere, og det var fedt, at jeg fik lov af dommeren til at bruge alle mine kræfter. Så det er marginaler der afgør det, og jeg synes hele holdet spiller en god kamp, og det på det højeste internationale niveau i Europa.

Youssef Toutouh
 - Jeg føler, vi har fint styr på dem, og de kommer ikke til så mange chancer, men de er kyniske på dem de har. Og så har Schmeichel en rigtig god redning til sidst. Men vi kan være stolte af os selv, for de er et rigtig godt fodboldhold, der var engelske mestre sidste år. Jeg er ikke overrasket over, at vi havde bolden så meget, og jeg synes vi var gode både med og uden bold og med lidt held havde vi fået uafgjort. Vi spiller især godt før pausen, men det blev bare aldrig rigtig farligt.

Robin Olsen
 - Vi kan alle stå oprejst efter den her kamp. De får sendt en enkelt bold i kassen, og det er forskellen på de to hold i dag. Jeg er naturligvis skuffet, for vi spiller en rigtig god kamp, jeg følte at vi kunne have fået point - men alligevel står vi tilbage helt uden point. Det er naturligvis skuffende.

F.C. København har nu et par uges pause fra UEFA Champions League. Næste kamp er den 2. november 2016, hvor det er F.C. København der tager imod dagens modstandere fra Leicester City FC.