Ståle: - Det gik som jeg havde håbet og troet

Ståle: - Det gik som jeg havde håbet og troet

 

På et stopfyldt Holbæk Stadion gjorde F.C. København hvad de skulle, for de fik den ønskede sejr med sig hjem i bussen til Hovedstaden. At de var forskel på SAS Ligaen og Danmarksserien kunne man godt se, men Nordvest FC bed godt fra sig, men måtte altså alligevel se gæsterne vinde med fortjente 4-0.

Af Jan Eliassen

F.C. København havde spilovertag og langt de fleste chance i første halvleg, men føringen var blot 1-0 da der blev serveret te efter de første 45 minutters fodbold. Målscorer Niclas Jensen på ripost efter at Nordstrand havde brændt et straffe. I 2. halvleg sørgede Hjalte Bo Nørregaard for 2-0 på et brag af et langskud, Johan Wiland reddede et straffe i sin debut, og så lukkede og slukkede Dame N’Doye for ballet med to mål og gav dermed en F.C. København en 4-0 sejr med hjem til returkampen.

Efter kampen sagde træner Ståle Solbakken:

- Det gik som jeg havde håbet og troet, lig med, at vi får det hele afgjort i dag. Spillerne leverer en professionel indsats, og producerer mange chancer, så jeg er tilfreds. Nordvest spiller en leverer en fornuftig kamp, men kommer vel kun frem til to chancer i hele kampen.

Dagens bedste mål stod Hjalte for, og han havde denne kommentar om målet:

- Den ramte jeg vist meget godt, så måske jeg skal til at sparke noget oftere på mål. Jeg synes vi spiller en OK kamp med et godt kæmpende Nordvest mandskab, men jeg er da glad for, at vi scorer fire mål og holder nullet.

At Wiland snuppede et straffe var også rigtig godt:

- Jeg synes det er godt at Johan holder nullet, og også lækkert at se ham snuppe et straffe, for det er jo dejligt med en målmand der kan redde et straffe, sluttede Hjalte af med at sige med et stort smil.