Ståle: - De første 70 min. er perfekte

Det blev unødvendigt spændende i aftenens pokalopgør i Roskilde, hvor hjemmeholdet mod slutningen hentede ind på løvernes alt for lille tre måls-føring, men det blev ved to reduceringer og dermed en københavnsk 3-2-sejr.

- De første 70 minutter spiller vi helt perfekt, og efter vi tidligt kommer foran 3-0 har vi jo stadig chancer til næsten 10 mål! Men efter straffesparket til 1-3 bliver det meget uroligt, og da de først kommer på 2-3 kan alt ske til sidst, sagde manager Ståle Solbakken efter den hektiske afslutning på kampen.

- Vi har mange spillere med, der ikke har spillet meget på det seneste, og nogle spiller også uvante positioner, men det bliver jo unødvendigt spændende til sidst. Men det vigtigste er, at vi er videre, og vi fik sparet nogle spillere og teste andre, afsluttede Ståle.

Andreas Cornelius var en af de tre, der kom på tavlen for løverne, og han nåede også et hovedstød på overliggeren, inden han valgte at udgå efter at have mærket at det strammede lidt til i lysken. Men der er ikke tale om noget alvorligt, og på søndag får han under alle omstændigheder en kamppause, idet han afsoner en spilledags karantæne mod SønderjyskE i Telia Parken.

Husk i øvrigt at du indtil fredag kl. 10 kan købe billet til både SønderjyskE-kampen og Brugge-kampen næste torsdag.

>> Køb billetter til F.C. København-Brugge her
>> Køb billetter til F.C. København-SønderjyskE her