Jubel efter scoring

Ståle: Bedre end både Malmö og Kyiv

FCK.DK fik en hurtig snak med Ståle efter 1-0-sejren på Kybunpark over St. Gallen:

”Vi spillede en godt gennemført kamp, og havde generelt et rigtig godt tag på dem – og vi var bedre her end både Malmö og Kyiv var”. 

”Vi skulle dog lige finde os selv i starten af kampen, hvor vi et par gange virkede lidt usikre og hvor der et par gange var en smule fare på færde i vores felt. Men i 2. halvleg var vi i kontrol, specielt de første 30 minutter af 2. halvleg, hvor vi havde helt styr på dem. Defensiven var helt klart bedst efter pausen”.

Der blev i dag givet spilletid til en række af de spillere, der ikke har spillet så meget, og dem var Ståle meget tilfreds med:

”Dem, der ikke havde fået så mange minutter før i dag, de gjorde det godt, også selvom vi lige skulle finde hinanden i kombinationerne”. 

”Men jeg er selvfølgelig glad for sejren og de tre point. At resultatet i den anden kamp betyder, at vi skal have point i den sidste kamp, det var vi forberedt på. Nu får vi en spændende finale mod Malmö, dog ærgrer det mig, at vi kommer til at spille kampen uden en karantæneramt Zeca”.