Ståle: Ajax var bedre i dag

Ståle: Ajax var bedre i dag

- De var bare bedre end os i aften, det er der ingen grund til at skjule. Vi fik ørerne i maskinen og set i bakspejlet skulle vi nok have vundet med et mål mere i Telia Parken, sagde Ståle efter aftenens 0-2-nederlag i Amsterdam ArenA.

- Vi indleder kampen udmærket, men kommer så bagud på et lidt uheldigt tidspunkt, hvor vi ellers føler, at vi er i god kontrol. Men der er stadig tid til at komme tilbage i kampen, men når de så får 2-0-målet lige inden pausen, så bliver det svært. I 2. halvleg må vi gamble lidt, og så kommer deres individuelle kvaliteter endnu mere til deres ret, og vi kunne godt have været bagud med mere end to mål.

- Ajax leverer en rigtig god kamp i dag, og flere af vores spillere følte ikke, at de havde deres bedste dag med bolden, og vi laver derfor for mange tekniske fejl og får aldrig rigtig rytme i vores spil.

- Lige nu er det svært at finde smilet frem, men vi skal huske, at vi har lavet en af klubbens største internationale præstationer. Men når man når så langt i turneringen, skal man være helt på toppen for at få resultater. Det har vi været i stand til flere gange undervejs, men det lykkedes ikke i dag, sluttede Ståle.