Spillertrøjerne 2009/2010

Spillertrøjerne 2009/2010

Når F.C. København løber på banen den 15. juli mod enten FK Mogren eller Hibernians FC i PARKEN, bliver det i den ene af fem nye spilletrøjer til sæsonen 2009/2010.

Kappa og de danske mestre kan i dag præsentere de fem spillertrøjer samt en af målmandstrøjerne, der vil pryde de københavnske løver i det næste års tid.

I de hjemlige turneringer holdes der fast i traditionen med den hvide hjemmebanetrøje, som Mikael Antonsson har på, og den sorte udebanetrøje, der her sidder på Thomas Kristensen.

I de europæiske turneringer vil der også blive spillet i hvidt på hjemmebane – den Cesar Santin har på – hvor det mest bemærkelsesværdige er de blå og røde Kappa-logoer på skulderne, hvilket også vil gå igen på shortsene.

Anden- og tredjevalget i Europa sidder på henholdsvis Martin Vingaard og Ailton Almeida.

Den marineblå trøje suppleres op med marineblå shorts og sokker og Kappa-logoer i sølv på skulderne. Ailton står i den nok mest opsigtsvækkende trøje. Farven hedder ”fucia” med sorte

Kappa-logoer på skulderne. Shorts og sokker vil være sorte til dette kampsæt og være tredjevalget i Europa.

Sidst men ikke mindst præsenterer Johan Wiland en af målmandstrøjerne – en lyseblå trøje. Målmændene vil også have muligheden for at spille i helt sort eller med mørkegrå trøje.

Selve nummer- og navnetrykket bliver det samme som i den netop overståede sæson.

Den hvide hjemmebanetrøje og den sorte udebanetrøje er allerede nu til salg i Super Shoppen. Prisen er 499,- for voksenstørrelser og 449,- for børnestørrelser. De tre Europa-trøjer, shorts, strømper og målmandstrøjer bliver leveret løbende i de næste par uger til F.C. Københavns merchandisebutik.