Ulvene gæster Telia Parken

Søndagens modstander ganske kort

Mange – rigtig mange - uafgjorte
SønderjyskE har efter 12 spillerunder blot tabt to kampe, ergo er der kommet point på kontoen i de resterende 10 kampe. Det ville normalt være lig med en topplacering, men da SønderjyskE har spillet otte kampe uafgjort, befinder de sig pt. på 9. pladsen med 14 point.

Man skal helt tilbage til 17. august for at finde SønderjyskEs seneste nederlag i Superligaen. Dengang tabte de 0-2 til Brøndby IF på udebane. De efterfølgende syv kampe er endt med seks gange uafgjort og en enkelt sejr (3-2 sejr på udebane over FC Nordsjælland). Pudsigt nok er de seks uafgjorte kampe alle sluttet 1-1 (alt i alt er syv af sæsonens otte uafgjorte kampe er endt 1-1).

Pokalsucces (i sidste øjeblik)
I DBU Pokalen er SønderjyskE i lighed med F.C. København stadig med i turneringen, men det var kun med nød og næppe, at de fik besejret AGF. Arthur Sorin bragte AGF foran i 1. halvleg, og århusianerne havde flere muligheder for at øge føringen – men AGF misbrugte chancerne. I kampens 3. og sidste tillægsminut endte en høj aflevering fra Pourie hos Johan Absalonsen, der resolut sparkede bolden i mål. Den forlængede spilletid endte uden scoringer, og da straffesparkskonkurrencen blot bød på et misbrugt forsøg – Kim Aabech fra AGF – kunne SønderjyskE juble over en 6-5 sejr.

SønderjyskE skal i 4. runde møde Varde IF fra 2. division Vest.

SØNDERJYSKES TRUP
Trænerteamet hos søndagens gæster har udtaget denne trup til opgøret:
Marin Skender, Jens Rinke, Daniel Jensen, Marvin Pourié, Hallgrimur Jonasson, Niels Lodberg, Erik Marxen, Henrik Hansen, Tommy Bechmann, Johan Absalonsen, Bjørn Paulsen, Mees Siers, Silas Songani, Andreas Oggesen, Pierre Kanstrup, Morten Beck, Bojan Golubovic, Jeppe Simonsen og Marc Wehner.

En af de 19 spillere i truppen bliver fravalgt til den endelige trup.

Adama Guira sidder udenfor med karantæne hos SønderjyskE. Derudover er Bo Storm og Nicolaj Madsen skadede, mens Oggesen er udtaget – men tvivlsom grundet sygdom.

Marin Skender, Erik Marxen, Pierre Kanstrup og Adama Guira har alle fire spillet de maksimale 1.080 minutters Superligaen i denne sæson. Efter opgøret vil Adama Guira dog været siet fra listen med max spilletid, da han er karantæneramt.

I Superligasæsonen 2014/15 har SønderjyskE benyttet sig af 21 spillere, det eksakt samme antal spillere som F.C. København har benyttet.

SØNDERJYSKES TOPSCORERLISTE (SUPERLIGAEN)
4 mål, Tommy Bechmann
2 mål, Adama Guira

Fem spillere har alle scoret et enkelt Superligamål: Bojan Golubovic, Silas Dylan Songani, Andreas Oggesen, Marvin Pourié og Johan Absalonsen.

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
SønderjyskE har i sæsonen første 12 Superligakampe scoret 13 mål. De er fordelt på fem mål før pausen samt otte mål efter pausen. Der er scoret 14 mål mod SønderjyskE, fire i 1. halvleg og 10 i 2. halvleg.