Robert Mudrazija
Jonas Wind
Stephan Andersen

Skov, Pieros og Mudrazija spillede 45 minutter

I dag var der arrangeret en 45 minutters intern træningskamp på Nummer 10 for primært at give lidt kamptræning på fuld bane til de spillere, der havde behov for det. Det vil bl.a. sige de tre, der har kæmpet med skader i den senere tid: Robert Skov, Pieros Sotiriou og Robert Mudrazija.

"Det gik fint," lød det samstemmende fra de tre, og så må vi ellers se, hvordan det udvikler de kommende dage frem mod søndagens DERBY.

Både Robert og Pieros kom på tavlen i kampen, der endte 3-2 til de hvidklædte førsteholdsspillere mod de rødklædte U19-spillere.

Jonas Wind åbnede scoringen i første minut, og Alexander Hjælmhof udlignede efter 21 minutter. Robert scorede i det 27. minut på straffe begået mod Daramy, og ti minutter senere udlignede Ahmed Daghim, inden Pieros sørgede for 3-2-målet seks minutter før slut efter et hjørnespark fra Pierre Bengtsson.

Førsteholdet: Stephan Andersen - Guillermo Varela, Jacob Haahr, Sotirios Papagiannopoulos, Pierre Bengtsson - Robert Skov, William Kvist, Robert Mudrazija, Mohamed Daramy - Jonas Wind, Pieros Sotiriou

U19: Simon Rossil - Ludvig Henriksen, Sebastian Fischer, Rasmus Møller, Marcus Korang - Ahmed Daghim, Jonathan Canto, Felix Winther, Tobias Pedersen - Alexander Hjælmhof, Muamer Brajanac (og med Nicholas Sejr som "flyvende" indskifter)