Sejr og uafgjort til KB's U-16 og U-18

U-16: KB-Herfølge 3-1

Lørdag eftermiddag spillede KB’s U-16 hold kamp mod Herfølges ditto i U-16 Drenge Ligaen. Kampen startede temmelig lige, med forsøg til begge hold. Det var dog KB der kunne bringe sig i front efter godt tyve minutters spil. Venstre back, Christian Ellegaard, går mod baglinjen og lægger bolden skråt bagud til Mikkel Knudstrup, der uden problemer kan score til 1-0.

Allerede i starten af anden halvleg bliver opgøret dog igen helt lige, da Herfølge får sparket udligningen til 1-1 ind. Herefter bliver der igen produceret chancer i begge ender men først KB og siden Herfølge brænder store muligheder. KB er dog bedst til at holde hovedet koldt og får   først skabt et overtag. Det udmønter sig i yderligere to scoringer i de sidste tyve minutter af kampen.

Først er det Morten Jørgensen der scorer til 2-1 efter en flot aflevering af Cagri Erdem, og dernæst er det Cagri Erdem selv der lukker kampen til 3-1 på et godt oplæg af Christian Ellegaard, der endnu engang kommer flot bag om Herfølges forsvar.

KB’s holdopstilling

Mikkel Hasling
Hayder Said - Jesper Christiansen – Delphin - Christian Ellegaard
Peter Olsen - Mikael Vukecevic - Thomas Delaney - Morten Jørgensen
Mikkel Knudstrup - Cagri Erdem

Scoringer
21. minut: Mikkel Knudstrup, 1-0
45. minut: Herfølge, 1-1
61. minut: Morten Jørgensen, 2-1
77. minut: Cagri Erdem, 3-1

U-18: KB-Randers Freja 1-1

Efter U-16 holdet havde spillet deres kamp mod Herfølge, stod U-18 holdet overfor Randers Freja. Tempoet var højt fra start og begge hold ønskede at skabe noget frem ad banen. Rigtig gode forsøg blev afværget i begge ender, hvor specielt en enkelt kunne have givet mål til KB. På et hjørnespark kommer københavnerne til en rimelig ufarlig afslutning, men Randers’ målmand har problemer med at holde bolden og taber den ned på stregen. Det kunne godt se ud som om den var inde, men den godt placerede linjedommer vinkede afværgende.

I stedet var det Randers der fik kampens første scoring, efter en dødbold hvor KB blev snydt af en frisparkskombination hvor der pludselig var en Randersspiller i forholdsvis fri position uden for feltet, der kunne brage et skud op i krogen. På det tidspunkt, og resten af halvlegen ud, var det KB der var altdominerende, men københavnerne måtte alligevel gå til pause, bagud med 0-1.

Anden halvleg var et stort pres mod Randers’ mål, men det blev kun til en enkelt scoring for byens unge løver. Efter lidt klumpspil og en uheldig mangel på clearing fra kronjydernes side, kan Dejan Buzakovic sparke 1-1 udligningen ind. I forhold til den enorme overvægt i spil, er det ikke mange afslutninger KB kommer til i opgøret. Opsummerer man de få afslutninger fra KB, kombineret med Randers’ forbilledlige fight og flotte mål, kan resultatet 1-1 godt betegnes som rimeligt.

Startopstilling

Frederik Vang Larsen
Danni Jensen - Jacob Albrechtsen - Mallik Conradsen - Lasse Horn
Saban Özdogan - Jamal Bhuyan - Dejan Buzakovic - Marc Dal Hende
Thomas Christiansen - Andreas Moos

Kampfacts: 1-1 (0-1)
30. minut:0-1 Mads Fenger
56. minut:1-1 Dejan Buzakovic

Udskiftninger
75. minut: Mads Aunvig ind, Marc Dal Hende ud
75. minut: Sean Christoffersen ind, Dejan Buzakovic ud
Ikke benyttet: Inan Özgan