Træning i Østrig

Schalke 04-FCK: Info om livestream og tilskueradgang

Tirsdag aften kl. 18 streamer vi den første af to træningskampe i Østrig, når vi møder Schalke 04 på Grenzlandstadion Arena Kufstein.

Du kan se kampen i vores FCK-app og på tv.fck.dk, hvis du har et FCK+ abonnement. Det er inkluderet for kortholdere og abonnenter, og ellers koster det 59 kr. pr. måned (uden binding) her på billet.fck.dk.

Med FCK+ kan du også se Viktoria Plzen-kampen på fredag og meget andet eksklusivt content fra FCK TV. F.eks. den helt nye dokumentar, "Afgørelsen". Her kan du i to episoder på ialt over en times varighed genopleve de afgørende kampe i pokalen og 3F Superliga, som sikrede os The Double - med hidtil usete klip og nye interview.

FCK+ giver også en række andre fanfordele, f.eks. 10 % rabat på billetter til vores Superliga-hjemmekampe og i Fanshoppen samt forkøbsret til udvalgte, øvrige kampe.

Tilskuerinfo til Schalke-kampen
Er du i denne uge i området omkring Kufstein, så kan du også se vores to træningskampe live på stadion Kufstein. Byen ligger nogenlunde midt i den trekant, der udgøres af München, Innsbruck og Salzburg.

Spillested
Grenzlandstadion Arena Kufstein, Untere Feldgasse 4, 6330 Kufstein

Åbningstid
Kl. 17.00.

Kapacitet
Ca. 5.000 tilskuere

Billetter
Købes ved indgangen til 15 EUR for voksne og 12 EUR for børn under 12 år. Børn under 4 år har gratis adgang. Billetter kan også købes online her på etix.com.

Parkering
P-pladser på stadionområdet koster 2 EUR for fire timer, og 4 EUR for 9 timer. Desuden er der gratis parkeringsmuligheder i nærområdet.