Sådan gik det vores spillere

Her er en oversigt over, hvordan det er gået vores spillere i landskampsugen.

Vores islandske landsholdsspiller Rurik Gislason kom ind i begge sit lands kampe kort før tid. Han scorede til slutresultatet 3-0 ude mod Letland og fik et sidste minuts-indhop i den overraskende 2-0-sejr over Holland.

Såvel Mikael Antonsson som Pierre Bengtsson fik fuld spilletid i Sveriges kamp mod Rusland, der endte 1-1. Alexander Kacaniklic kom på banen 11 minutter før tid. Antonsson og Bengtsson fik ligeledes alle 90 minutter i sejren over Liechtenstein.

Brandur Olsen fik spilletid i begge sit lands hjemmenederlag. I den første kamp mod Finland, som endte 1-3, kom han ind kort før tid – og han fik fuld spilletid i det knebne 0-1-nederlag mod Ungarn.

Mathias Zanka var udtaget til A-landsholdets kamp mod Albanien uden at komme på banen. Stephan Andersen var også udtaget uden spilletid, både i kampen mod Albanien og i hjemmebanenederlaget mod Portugal.

Endelig var Danny Amankwaa, Youssef Toutouh og Andreas Cornelius med til at sparke det danske U21-mandskab til EM-slutrunden i Tjekkiet næste år. Andreas Cornelius sørgede for assisten til den danske 1-0-føring i returkampen i Island i kampen, der endte 1-1, hvilket sikrede Danmark slutrundepladsen på reglen om udebanemål. Stort tillykke til drengene.