Peter Ankersen

Reserveliga: 2-2 mod FC Nordsjælland

Uden 12 landsholdsspillere fra A-truppen og ni fra Talentafdelingen - samt de spillere, der startede ind søndag aften mod Viborg - var det et noget blandet mandskab, vi sendte på banen til eftermiddagens reserveligakamp mod FC Nordsjælland, som også havde del spillere på landsholdsopgaver.

Nordsjællænderne var mest på bolden i starten, men kampen bød ikke på de store chancer før midt i 1. halvleg. Først brød Roony Bardghji godt igennem og afsluttede lige på keeperen, og minuttet efter havde gæsterne større succes med en kontra, som Andreas Bredahl afsluttede med at sende bolden forbi Kalle Johnsson.

Roony Bardghji
Roony Bardghji afslutter. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Siden kom vi mere og mere på bolden i den tempofyldte og jævnbyrdige affære, men kort før pausefløjtet var fødselaren Marios Oikonomou i gavehumør, hvilket betød, at Simon Adingra kunne øge til 2-0.

Vi skulle et kvarter ind i 2. halvleg, før der for kom gang i "feltarbejdet" igen, og først brændte nordsjællænderne et par ganske store chancer, hvorefter vi svarede igen med afslutninger fra Roony og Singh samt et Emil Møller-hovedstød efter hjørne.

Emil Møller
Emil Møller hopper højest på hjørne men header forbi. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Tyve minutter før tid dukkede Marios op tæt under vores mål og blokerede et Adingra-skud med kurs mod netmaskerne, og i stedet for 0-3 blev der fornyet spænding ti minutter før tid. En FCN-forsvarer mistede bolden ude i siden, og Luther Singh fandt Fisnik Isaki, der sendte bolden i mål, selv om en forsvarer var lige ved at afværge på målstregen.

Fisnik Isaki
Fisnik Isaki stod for reduceringen til 1-2. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Det gav ny gejst i holdet, hvor William Maretti tidligere havde afløst "Papa", og U17-kanten Amar Diagne ti minutter før tid kom ind for Jeppe Corfitzen. Fem minutter før tid fik vi udbytte af anstrengelserne, da Peter Ankersen var med fremme i feltet og sørgede for udligningen med et velplaceret spark.

Peter Ankersen trykker af. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Selv om resultatet ikke betyder alverden i disse kampe, er uafgjort altid sjovere end nederlag! Men det vigtigste var igen at give kamptræning til de, der ikke spiller så meget Superliga, og at de unge talenter prøvede kræfter på et lidt højere, end de er vant til i U19- og U17-ligaen.

Næste onsdag kl. 16.15 møder vi Hillerød Fodbold i en træningskamp, som er aftalt til 45 + 15 minutters spilletid. Den kamp spilles også på Nummer 10.