Reaktioner fra spillerne

Reaktioner fra spillerne

Ragnar Sigurdsson
- Det var en god holdindsats, og vi gør det rigtige hele vejen igennem opgøret. De fik næsten ikke nogle chancer, vi holdt nullet og skabte selv mange chancer og scorede tre mål. Fantastisk. Jeg tror kun de havde en chance, den reddede Wiland heldigvis – og så stor tak til vores fans, de støttede op om os gennem hele kampen!

Igor Vetokele
- En god kamp, og godt at vi hjemme i PARKEN tager alle tre point. Vi har succes med meget i dag, og er rigtig godt organiseret – de fik få chancer, og vi lavede selv tre mål. Hvad angår mit mål, så troede jeg egentlig ikke jeg ville få bolden – men det gjorde jeg, og alene med keeperen fik jeg så sendt bolden i mål.

Nicolai Jørgensen
- Dejlig sejr. I første halvleg spiller begge mandskaber med et højt niveau, mens det er knapt så højt i de sidste 45 minutter – men på trods af det, så får vi alligevel scoret to mål efter pausen. Vi havde stor gejst i dag, og fedt at vi tager alle tre point. Ved det sidste mål spiller jeg nærmest et-to med mig selv, og der bliver også lavet frispark på mig, men jeg ser Igor var fri – og skønt at han så scorede til 3-0.

Christoffer Remmer
- Synes det er en kamp spillet i et højt tempo, og hvor det var os der var farligst – men det viser resultatet jo også. Men som sagt, synes vi spiller i et højt tempo og viser overskud, og så var det vigtigt for os, at det lykkedes at holde nullet. Samtidig scorer vi på vores chancer. Ved 1-0 målet slår jeg en god assist, og det er da lækkert også at bidrage offensivt når man går med frem – så det er selvfølgelig positivt for selvtilliden.

Johan Wiland
- Fantastisk! Defensiven gør et kæmpe arbejde og godt at vi spillede til nul i dag. Men defensiven var god, og reelt har jeg vel kun en redning. Så jeg er meget tilfreds, specielt fordi det jo lykkedes os at score tre mål i den anden ende af banen!