Robert Skov

Reaktioner fra Farum: God moral og god fight

Robert Skov
"Jeg ved ikke helt præcis hvad der sker ved udligningen, jeg kæmpede bare for at få ram på den og mener også jeg fik den over stregen, og heldigvis fik vi under alle omstændigheder udlignet."

Dommeren bekræftede efter kampen, at målet krediteres Robert Skov.

Guillermo Varela
"Det var min første turneringskamp efter VM-slutrunden, og det kan jeg godt mærke i kroppen her bagefter. Men det gik da udmærket, selv om jeg selvfølgelig er skuffet over, at vi ikke fik alle tre point. Og det var vist første gang nogensinde, jeg spillede venstre back i en officiel kamp."

Jesse Joronen
"Vi var især gode før pausen, hvor de ikke kommer til ret meget, men efter den hurtige udligning efter pausen kommer vi under pres. Men vi viser god moral og teamspirit og kommer igen og henter et vitalt point. Det er aldrig let heroppe, og selvfølgelig kom vi for at vinde, men det var vigtigt ikke at tabe."

Andreas Bjelland
"Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke er bygget til kunstgræs... jeg har døjet med en irriteret akillessene, og jeg synes altså fodbold skal spilles på græs. De har virkelig stor fordel af den her bane, så på den baggrund skal vi være glade for det ene point. Men det er selvfølgelig ikke underlagets skyld det hele, og vi holder os da heldigvis også foran Midtjylland i tabellen."

Viktor Fischer
"Som kampen skred frem må vi være tilfredse med det ene point, men inden kampen ville vi ikke have solgt den for uafgjort. Men vi kommer bagud 1-2 i en periode, hvor de er gode, så det er godt for moralen, at vi fighter tilbage og udligner, så vi stadig ikke har tabt siden oktober. For mit eget vedkommende ærgrer jeg mig over, at jeg ikke får scoret på mine chancer, men om et par uger skal de nok sidde der, når jeg er helt tilbage igen."