Reaktioner efter 1-1 i Aarhus

Thomas Delanay

- Jeg er ærgerlig over måden vi slutter kampen på, for vi spiller egentlig en god kamp. Den første kamp i foråret er jo altid svær. Men jeg synes vi sidder på dem, og det i begge felter, og vi har også en overlegen chancestatistik, men får desværre ikke scoret til 2-0. Og så blunder vi til sidst, og ender med en lang næse. Det er vel vores egen fortjeneste, at AGF får udlignet, for det var ikke godt nok til sidst. Vi skal stå distancen, det er ikke godt nok at spille 85 gode minutter.

Ståle Solbakken

- Det var en OK kamp, vi har flere chancer – og vel tre-fire store chancer, og det er godt nok i en forårspremiere. Jeg er tilfreds med præstationen, men ikke med hvad der sker til sidst – men samtidig er det jo hvad der kan ske i fodbold. Offensivt spillede Igor en god kamp, han var konstant farlig – og Cornelius prøvede meget, og lykkedes jo til sidst. At de får udlignet sker pga. en urutineret fejl – ærgerligt – og så vil Wiland normalt tage den i ni ud af 10 tilfælde. Keepernes fejl er jo altid synlige, og jeg er sikker på, at Wiland selv vil sige, at han skulle have taget den. 

Rurik Gislason:

- Vi er meget skuffede, for jeg synes ikke de skaber så meget, og vi burde have vundet – men et point tæller også – og det hele bliver jo ikke afgjort i dag!

Cornelius: 

- Det er bittert kun at stå med point, når vi har så mange chancer, men selvfølgelig er det dejligt at jeg får scoret. Også fedt at mærke velkomsten fra de mange fans herovre. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til FCM-kampen på søndag.