Reaktioner efter 0-1 i Lillestrøm

Reaktioner efter 0-1 i Lillestrøm

Dan Thomassen:
- Det giver et riv i lysken, da jeg blokerer et skud i 1. halvleg, og jeg vidste straks det var en skade. Men hvor alvorligt det er, det må de næste dage vise. Man skal ikke tage sorgerne på forskud. Men det er ekstra ærgerligt, når jeg nu endelig har fået mulighed for at spille.

Lasse Qvist:
- Det var jo ikke det resultat, jeg havde drømt om, men det var fedt at komme med. Jeg har jo også prøvet Viasat Cup, men der var mange unge spillere med, og jeg kan mærke, at de er lidt fysisk stærkere her. Jeg fik en god chance kort efter jeg kom ind, da jeg kom fri i venstre side, men fik den ikke over til venstre foden og så måtte jeg afslutte med højre og fik ikke et ordentligt træf.

Hjalte Nørregaard:
- Efter vi får en god start, sidder de på det meste i 1. halvleg og får scoret på et godt langskud. Men vi kommer godt ud efter pausen. Desværre får vi ikke udnyttet vores tilbud, men de har også flere store chancer, så det må have været en undeholdende kamp se på. Vi skulle bare have haft et point.

Jesper Christiansen:
- Ja, jeg var ved at udligne til allersidst, da jeg gik med frem, men deres keeper snupper den desværre for næsen af mig... Vi kunne godt have fået et point, jeg synes vi har godt styr på det i 2. halvleg, men de har måske lidt flere chancer end os. Men vi satser også meget offensivt mod slutningen af kampen.