Træning i Østrig

Pre-season program i København og Østrig

Lørdag den 22. juni er spillerne tilbage på Nummer 10, og efter planen går dagen med fysiske tests, så den første normale udendørs træning er søndag den 23. juni, kl. 11.

Spillere, som i de disse uger er med landshold, møder dog først tirsdag den 25. juni, og skadede spillere får individuelle programmer i forhold til ferie, genoptræning m.m.

Kampe mod Silkeborg og Viktoria Plzen
Torsdag den 27. juni spiller vi den første træningskamp, når Silkeborg kommer på besøg på Nummer 10 kl. 13.00. Den kamp streamer vi i vores app og på tv.fck.dk.

Ugen efter rejser truppen på træningslejr i Østrig torsdag den 4. juli til og med lørdag 13. juli. Ligesom sidste år er det på Hotel Kaiserlodge i Scheffau am Wilden Kaiser, og der er to træningskampe under opholdet.

Den første er ikke fastlagt endnu, men den anden spilles fredag den 12. juli mod Viktoria Plzen. Begge kampe spilles i Kufstein, og vi streamer også disse træningskampe i appen og på tv.fck.dk.

Sæsonpremiere 21. juli
Når vi kommer hjem, er der stadig en uge til sæsonpremieren i 3F Superliga i weekenden 20.-21. juli, og torsdag den 25. juli spiller vi den første kamp i anden kval.runde til Conference Legaue.

Programmet for Superliga-sæsonen forventes at være klar sidst i denne uge eller begyndelsen af næste uge.