Parken åbner for VIP-oplevelse

Der bliver sat en helt ny standard for mulighederne for en restaurant og kampoplevelse til fodboldkampe i Danmark, når Parken til den kommende kamp mellem F.C. København og Brøndby slår dørene op til nye VIP-faciliteter.

Den 30. april er der premiere på en helt ny Matchday Hospitality oplevelse i Parken. Her kan man få adgang til en helt særlig restaurant- og kampoplevelse i vores nye VIP-faciliteter, The Terrace:

”Det er et afgørende element i vores strategi hele tiden at løfte totaloplevelsen herinde på alle niveauer," siger Jacob Lauesen, direktør i F.C. København.

"Med The Terrace konceptet hæver vi barren for VIP-oplevelser i dansk fodbold med en unik kombination af en rigtig god restaurantoplevelse og en fed fodboldkamp, mens vi tidligere har investeret i at hæve blandt andet madoplevelsen på resten af stadion.”

Nye rammer for både partnere og andre gæster
The Terrace består - foruden den nye terrasse med udsigt over banen - også af to nye restauranter. Den ene restaurant danner ramme om vores nye Matchday Hospitality koncept, og nabo-restauranten bliver en del af rammerne for kampdagen for en del af F.C. Københavns partnere og sponsorer.

Matchday Hospitality: Nye restauranter og VIP-muligheder
Matchday Hospitality giver adgang til at opleve kampen og stemningen fra pladserne på Parkens VIP-afsnit, A5.

Inden kampen byder vores værter og restaurantpersonale dig velkommen i den nye, flotte restaurant, ”1992 by the Terrace”, hvor du inden kick-off får serveret en 3-retters menu med fri bar på øl og vin.  

”Vi har rejst Europa tyndt for at få inspiration fra de bedste," siger kommerciel direktør Mikkel Grove Lindsted.

"Vi synes, at vi har fået sat et virkeligt stærkt koncept sammen, der matcher internationale standarder. Vi glæder os virkelig til at være værter for en masse gæster, som kommer for at få en ekstraordinær oplevelse omkring en fodboldkamp."

Fra restauranten har du også adgang til Parkens nye terrasse, The Terrace. Her kan du skåle med dine ledsagere - med udsigt over banen og tribunerne - inden det går løs nede på banen.

>> Læs mere om Matchday Hospitality og book her