Champions League i Parken

OBS: Ny tidsplan for billetsalg til UEFA Champions League gruppespillet

Billetsalget til UCL gruppespillet starter ikke i dag kl. 15:00, som vi før har oplyst. Salget skubbes til mandag, da vi ikke pt. har fået det fulde kampprogram, som ellers forventet. 

Vi beklager meget, at det er nødvendigt at rykke tidsplanen .

Billetsalg starter mandag
Billetsalget salget i løbet af mandag den 29. august, hvor alle sæsonkortholdere og abonnenter får en via e-mail om deres forkøbsret.

Billetterne sælges kun som pakker til alle tre hjemmekampe. Fristen for sæsonkortholdere- og abonnenters forkøbsret skubbes til onsdag den 31. august kl. 11:00

Tilkøb af flere billetter 
Alle kortholdere og abonnenter kan købe max. 8 pladser som gruppespilspakker (egen plads + op til 7 ekstra pladser).

Det kræver dog, at der på billet.fck.dk er oprettet profiler til dem, man ønsker at købe til. Skal du tilkøbe ekstra pladser, kan du frit vælge mellem alle ledige og ikke-reserverede pladser i Parken. 

OBS: Da alle pladser er reserveret på Sektion 12, er det ikke muligt at tilkøbe yderligere gruppespilspakker på Sektion 12 til personer uden et abonnement på Sektion 12. 

Priserne for gruppespilspakkerne bliver ligeledes tilgængelige på mandag.

Opdateret tidsplan for billetsalget

  • Mandag den 29. august kl. 11:00: Start på forkøbsret til sæsonkortholdere og abonnenter 
  • Onsdag den 31. august kl. 11:00: Frist for sæsonkortholdere og abonnenters forkøbsret
  • Onsdag den 31. august kl. 16:30: Salget af evt. ledige pladser åbner eksklusivt for tidligere billetkøbere
  • Fredag den 2. september kl. 12:00: Evt. resterende pladser fra partnere og sponsorerer frigives i salg til tidligere billetkøbere

Det er pt. ikke fastlagt, om der bliver åbent salg af billetter til alle interesserede.

Skriv dig op til billet-information
Hvis du er interesseret i at købe billet via åbent salg, anbefaler vi, at du skriver dig på vores mail-liste, hvor du får information om billetsalget og dine evt. muligheder for at købe. Du er ikke garanteret mulighed for at købe billetter, selvom du skriver dig på listen.

>> Skriv dig på infolisten her

Udekampe 
Hvis en udekamp vurderes at kunne blive udsolgt, sælges billetterne først og fremmest via vores loyalitetsprogram. Vi informerer på FCK.DK så snart vi har nyt om udekampene.