Erik Johansson dokumentar-serie

Ny dokumentar-serie om Erik Johansson på vej

FCK TV har mandsopdækket Erik Johansson lige siden hans alvorlige knæskade i august sidste år. Efter otte hårde måneder på sidelinjen var vores stærke svensker klar igen i april - og nu har vi premiere på en eksklusiv dokumentarserie, hvor du kommer helt tæt på ham og hans kamp for at komme tilbage.

Den 12. august 2017 spillede FCK uafgjort 1-1 mod AC Horsens. Nok ikke en kamp, mange husker så meget af nu. Men Erik Johansson vil aldrig glemme den. Hans forreste korsbånd i højre knæ gik nemlig i stykker den lørdag aften på Østerbro.

Bare tre dage senere kom han under kniven og blev opereret - også i Telia Parken. FCK TV var med og filmede hele forløbet før, under og efter operationen – for første gang om ikke internationalt, så i hvert fald i dansk fodbold til så stort et indgreb som det er at få lavet et nyt korsbånd.

Siden fulgte vi ham tæt i de otte måneder, hvor han kæmpede en ensom kamp for at blive klar igen, og hele processen er endt med en større reportageserie. 

Fra hans første besøg på træningsanlægget efter operationen, til den særlige anti gravity-genoptræning i efteråret, en uges træningstur til Los Angeles i december, på træningslejren i Dubai i januar og frem til den første træning på græs i februar og den første reservekamp i marts. Og, ikke mindst, hans endelige comeback mod AC Horsens i april.

Du kommer bag kulisserne på det hele og kan samtidig blive klogere på, hvordan man kommer tilbage efter så stort et tilbageslag – både fysisk og psykisk.

Dokumentarserien præsenteres i samarbejde med Palæo.

Se traileren i videoen herover og glæd dig til premieren på ’Erik Johansson’ i morgen torsdag!

Alle syv afsnit bliver tilgængelige på FCK.DK og FCK TVs YouTube-kanal samtidig - senere kommer en også udgave med engelske undertekster - og efterfølgende kan du se en samlet version (uden engelske undertekster) på Viaplay.