F.C. Københavns nye adidas-hjemmebanetrøje til sæsonen 2024/25

Ny adidas-hjemmebanetrøje klar til 2024/25-sæsonen

F.C. Københavns hjemmebanetrøje for 2024/25-sæsonen er nu til salg i FCK Fanshop, hvor du i dag fra kl. 10-18 også kan få en gratis sundhedsscreening og et særligt ’FCK For Altid’-tryk til din nye trøje.

FCK For Altid
Ved præsentationen af den nye trøje giver vi sammen med adidas mulighed for at få en gratis sundhedsscreening ved FCK Fanshop i dag fra kl. 10-18. 

Alle, der gennemgår den gratis og valgfrie screening af sundhedspersonalet, har kan også få et særligt 'FCK For Altid'-tryk på deres nye 2024/25-hjemmebanetrøje.

Vi bringer lægen til Parken i håbet om at bidrage til et øget fokus på helbred og vigtigheden af at besøge lægen af og til.

>> Læs mere om ’FCK For Altid’-initiativet her

Karakteristisk design
Sammen med adidas gik vi til opgaven om at designe den nye hjemmebanetrøje, der er specielt designet til F.C. København, med ambitionen om at skabe en trøje med noget på hjerte. 

Ved blandt andet et kig tilbage til en af de første adidas-trøjer i klubbens historie fra 1994 blev det markante skuldermønster til. Sammen med den klassiske hvide base, går vi nu ind i 2024/25-sæsonen med en karakteristisk, ny hjemmebanetrøje.

Carlsberg har i år valgt at rykke deres logo om i nakken til fordel for hjemmebanetrøjens markante design på ærmerne.

Den nye hjemmebanetrøje kan første gang opleves på banen, når vi hjemme møder AGF den 28. juli.

Find trøjen lige nu på fckfanshop.dk eller i FCK Fanshop i Parken.

>> Køb trøjen her

 

 

Find trøjen i FCK Fanshop
Den nye trøje kan nu købes i FCK Fanshop i Parken samt på fckfanshop.dk. Er du sæsonkortholder, abonnent eller FCK+ abonnent, så husk dine 10% rabat.

Voksentrøjerne koster 749,- kroner, mens børnetrøjerne koster 549,- kroner. Spillertryk (ex. specialtryk) koster 100,- kroner.

Bemærk at det særlige 'FCK For Altid'-tryk kun gives til jer, der får en screening af sundhedspersonalet i dag - eller til AGF-kampen den 28. juli.

Trøjen fås til herrer, kvinder og børn i disse størrelser:

  • Voksen-model fra XS-XXXL
  • Kvinde-model fra XXS-XXL
  • Børne-model fra 8-14 år
  • Mini-kit fra 1-6 år (lander i august)