Nordstrand og Oscar på landsholdet

Nordstrand og Oscar på landsholdet

Endnu to F.C. København-spillere er i dag blevet udtaget til deres respektive landshold. Morten Nordstrands kvarter på banen her til aften, hvor han scorede sejrsmålet mod OB, har sikkert vejet tungt, da Morten Olsen skulle udtage de sidste tre mand til truppen mod Malta og Albanien. Desuden er Oscar Wendt indkaldt til den svenske landsholdstrup som afløser for den skadede Basel-back Behrang Safari.

 

Sverige møder Portugal på udebane i weekenden, og det er som bekendt i samme kvalifikationsgruppe som Danmark. Oscar Wendt var senest i landsholdstrøjen i september sidste år, da Sverige hjemme besejrede Ungarn 2-1, uden at han dog kom på banen ved den lejlighed. Sidst han fik spilletid var i august sidste år, hvor han var med i 2. halvleg, da Sverige tabte 2-3 til Frankrig i en venskabskamp. Hans nye FCK-klubkammerat, Johan Wiland, er også med i den svenske landsholdstrup.

 

Morten Nordstrand, der i alt er noteret for 7 A-landskampe, var senest i kamp for fædrelandet i februar, da han spillede 1. halvleg i en venskabskamp i Grækenland, inden han overlod pladsen til Martin Vingaard, der også er med i truppen denne gang sammen med Jesper Christiansen.