Roony Bardghji

Neestrup ser tilbage på mandagens Derby-test

”Vi var gode i det høje pres, men havde det lidt sværere, når vi stod lidt lavere. Og så er der faser i kampen, hvor vi hvor vi skaber chancer, og andre hvor vi bliver lidt for stationære,” sagde Jacob Neestrup efter dagens træningskamp, som Brøndby vandt 2-1.

”Brøndby var skarpere end os i dag, når de fik chancen, og vi må selvfølgelig ikke lave de individuelle fejl, som vi lavede i går og i dag, men generelt er jeg ikke bekymret for hvor vi står lige nu.”

”Vi har trænet godt både hjemme og hernede, og vi har vist et højt topniveau i flere af vores kampe. Og som jeg også har sagt efter de andre træningskampe, uanset om vi har vundet eller tabt, så er det kun træningskampe. Jeg kan huske, at vi også spillede en skidt træningskamp mod Plzen nede i Østrig i sommer, men kom alligevel godt fra start i sæsonen.”

”Men selvfølgelig følger vi op på kampene, både det vi gør godt og mindre godt, og nu skal vi hjem og se de to kampe igennem, for der har ikke rigtig været tid til at evaluere så meget på Elfsborg-kampen i går. Så har vi stadig to dage på træningsbanen og en kamp igen på torsdag mod Molde, og så må vi se, hvordan vi blander kortene til den kamp. Vi fik Clem tilbage i kamp i går, og forhåbentlig kan Birger Meling også få nogle minutter på torsdag, men det ser vi på, når vi kommer tættere på,” sluttede Jacob Neestrup.