Jacob Neestrup

Neestrup før Sevilla: Vi skal levere en stærk europæisk udekamp

”Målet for os er, at vi skal holde os inde i kampen om at spille europæisk fodbold efter vinterpausen, og der kender vi scenarierne," siger Jacob Neestrup inden tirsdagens udekamp i Sevilla.

"Vinder vi, så spiller vi minimum Europa League og kan måske drømme om endnu mere, og får vi et point, så står vi med en fornuftig mulighed for at spille os videre fra tredjepladsen i sidste runde."

"Det vil kræve en stærk europæisk udekamp fra vores side. Vi skal tage det bedste med fra vores kampe i Superligaen og selvfølgelig den præstation, vi leverede i Parken mod Manchester City,” siger Neestrup.

Det første møde med Sevilla i København endte 0-0 efter en lige kamp. Siden har begge hold som bekendt skiftet træner, og det giver lidt justerede forventninger til den modstander, der venter i morgen aften.

”Vi ved, at det stadig er et hold, der bruger mange spillere i deres opbygning og er relativt stærke med bolden, så det skal vi være opmærksomme på," siger Neestrup.

"Samtidig er de blevet lidt mere aggresive i deres genpres under den nye træner, der gerne vil have sit hold til at presse mere. Men det er et hold, der ligesom os selv, har været lidt svingende denne sæson. De har også skiftet meget i forhold til deres valg af spillere og tilgang, så vi har forberedt os på lidt af hvert.”

Med i flyet, der i eftermiddag sætter kursen mod Sevilla, er også et par spillere med, der er på vej tilbage fra skader.

”Vi har Cornelius tilbage i truppen, men hans rolle bliver lige nu som indhopper i slutfasen, hvis det giver mening. Vi har også taget Falk med herned, så han kan træne og være omkring holdet, da han også er i fremgang. Han kommer dog ikke i betragtning til den her kamp,” siger Jacob Neestrup.

>> Se truppen her

>> Læs mere om Sevilla siden sidst