Jacob Neestrup

Neestrup: En stor og vigtig kamp

Det er et af de store opgør i dansk fodbold, der venter tirsdag aften i Parken, når F.C. København tager mod FC Midtjylland i pokalturneringens 1/8-finale.

”De kampe har gennem det seneste årti vokset sig store, og den her er ingen undtagelse," siger Jacob Neestrup.

"Vi er glade for, at vi har fordel af at spille i Parken, og det er en kamp, vi prioriterer højt. Da vi vandt pokalen sidste sæson, havde vi en fantastisk pokalfinaledag og gav byen en fed oplevelse, og det jagter vi benhårdt efter igen,” siger Neestrup, der går til opgaven med stor respekt for modstanderen.

Sultne efter revanche
”De har fundet sig selv og de klassiske FC Midtjylland-dyder med intensitet og direkte spil. De har stabiliseret sig og har været gode på det seneste. Vi har revanche til gode mod dem, og alle er meget sultne efter at få den i morgen,” siger Neestrup.

Trupstatus
Han må se bort fra et par af holdets profiler til pokalbraget og giver denne status.

”Elyounoussi har fået en mindre skade mod Hvidovre, men vi forventer ham klar om en uge til Manchester United kampen."

"Pokalkampen er vigtig for os, men vi er også nødt til at se lidt længere frem på det program, der venter os. Derfor passer vi på Achouri og Khocholava, som vi prioriterede at give godt med spilletid mod Hvidovre, vel vidende at Khocholava endnu ikke er et sted, hvor han kan være en del af tre kampe på en uge."

"Ingen af dem er skadede, men vi kan ikke risikere længere pauser til dem med det program, der venter, så de bliver skånet mod FC Midtjylland og ventes klar til Randers på søndag,” siger Jacob Neestrup.

>> Se hele truppen til pokalkampen her

Billetter fra 100 kr.
Du kan sikre dig pladser til pokalkampen her på billet.fck.dk til priser fra 100 kr. for voksne, og 50 kr. for børn. Der er kickoff kl. 20.15.

>> Tilskuerinfo FCK-FCM