Mads-Kristoffer Kristoffersen dømmer søndagens kamp

Mads-Kristoffer Kristoffersen har i denne sæson allerede været i aktion to gange, i de to kampe er det endt med både en hjemmesejr og en udesejr.

I 1. runde dømte han FC Nordsjællands comeback-kamp mod FC Vestsjælland, hvor nordsjællænderne gik fra 0-2 til 3-2 sejr, og i den forgangne weekend dømte Mads-Kristoffer Kristoffersen opgøret mellem Silkeborg IF og SønderjyskE, en kamp som SønderjyskE vandt med 2-0.

I denne weekend skal Mads-Kristoffer Kristoffersen så til Telia Parken. Hans seneste kamp, hvor F.C. København var hjemmehold, ligger tilbage i september 2013. Dengang bragte Emil Larsen OB foran 1-0 i midten af 1. halvleg, men Delaney og Vetokele scorede begge efter pausen, hvilket sikrede F.C. København en 2-1 sejr.

Seneste FCK-kamp dømt af Mads-Kristoffer Kristoffersen
27. april 2014, FC Nordsjælland 1-0 F.C. København (Superliga)
1-0 Kim Christensen (72. minut, selvmål)
5.146 tilskuere på Farum Park

FCK vs Hobro IK med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer
Det er første gang Mads-Kristoffer Kristoffersen dømmer dette opgør.

Største FCK-sejr med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer
26. september 2012, FC Fredericia 0-3 F.C. København (DBU Pokalen)
0-1 Christian Bolaños (26. minut), 0-2 Thomas Kristensen (45. minut), 0-3 Thomas Kristensen (50. minut)
2.795 tilskuere på Monjasa Park

TRIVIA-FACT OM MADS-KRISTOFFER KRISTOFFERSEN (KUN SUPERLIGA)
I Superligaen har Mads-Kristoffer Kristoffersen aldrig dømt et straffespark i en Superligakamp med deltagelse af F.C. København, og han har heller aldrig udvist en FCK-spiller. Det samme er sådan set tilfældet i forhold til Hobro IK, men dem har Mads-Kristoffer Kristoffersen heller ikke dømt i Superligaen endnu.