Lars: Vil følge FCK uanset hvad

Lars: Vil følge FCK uanset hvad

Lars Jacobsen

- Jeg tænker selvfølgelig tilbage på de tre mesterskaber og Champions League gruppespillet, som det største i min tid her i København. Jeg kommer helt sikkert til at følge FCK uanset hvad og København bliver stadig min base her i Danmark, så jeg kommer da til at følge gutterne stadigvæk.

Dan Thomassen

- Desværre rækker mit mål ikke til en sejr, men det er selvfølgelig altid rart at score, ikke mindst i min sidste hjemmekamp. Kampen har ikke nogen pointmæssig betydning og alligevel er der over 19.000 tilskuere til en aftenkamp på en hverdag. De kommer for at feste med os og det er helt fantastisk at se.

Jesper Christiansen

- Jeg har haft en fantastisk tid i FCK og mange store kampe og oplevelser og jeg tror der er mange flere i vente. Det vil jeg gerne være en del af. Det har været meget, meget positivt at spille for klubben og ikke mindst med så gode spillere.

Fredrik Berglund

- Der er ikke helt overblik over hvad der er sket endnu, men det gjorde simpelthen så ondt. Det er måske kravebenet der er brækket Jeg har ingen smerter nu, selvom armen ikke er meget bevendt. Jeg har dog stadig min venstre arm som jeg kan bruge.

Ståle Solbakken

- Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at tabe, men jeg har sjældent set en kamp hvor vi har haft så mange chancer. Jeg tror vi har otte store chancer alene i anden halvleg. Nu har vi spillet et par kampe uden betydning og det er selvfølgelig klart at det bliver sværere og sværere at sætte sig op, samtidig med at mange spillere er blevet prøvet på andre pladser.