Direktør Lars Bo Jeppesen

Lars Bo Jeppesen fratræder som direktør i PS&E

Lars Bo Jeppesen har efter eget ønske valgt at fratræde som direktør med ansvaret for de kommercielle aktiviteter i F.C. København og i PARKEN Sport & Entertainment.

”Vi ønsker at takke Lars Bo for hans hårde arbejde for PARKEN Sport & Entertainment gennem et år med mange uforudsete udfordringer, og hvor nedlukninger har gjort det meget vanskeligt at drive vores forretning, herunder den del Lars Bo har haft ansvaret for. Vi har stor respekt for, at det har været en vanskelig opgave, og vi er nu blevet enige om at gå nye veje hver for sig efter et svært år for alle. Vi ønsker Lars Bo alt det bedste i fremtiden,” siger Allan Linneberg-Agerholm, bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment.

”Jeg har været utroligt glad for min tid i PARKEN, men det blev aldrig den opgave, jeg havde forestillet mig, og jeg føler, at det er bedst for alle med sæsonen bag os, at jeg søger nye veje. Det har været hårdt for hele organisationen, men vi er heldigvis ved at være ude på den anden side af stormen nu og jeg føler, at det er tid til at prøve noget andet for mig personligt. Jeg vil se tilbage på et godt samarbejde med bestyrelsen, ejerne og de mange dygtige medarbejdere i koncernen, som jeg kommer til at savne at arbejde sammen med i hverdagen,” siger Lars Bo Jeppesen.

Den øvrige daglige ledelse i både den kommercielle afdeling og den sportslige afdeling fortsætter med reference til bestyrelsen som hidtil.