Denis Vavro

Klar til semifinalerne efter 0-0 i Vejle

Efter 0-0 i Vejle er løverne klar til pokalsemifinalerne efter en samlet sejr på 2-0 over Vejle Boldklub.

Et tændt og veloplagt Vejlemandskab bød på solid modstand i de første 45 minutter, hvor vi i for lange perioder ikke havde kontrol nok over kampen.

Hjemmeholdet skabte flere gode chancer til at komme foran, så Grabara måtte vise klassen i flere situationer. Vi havde dog bestemt også vores muligheder efter en række udmærkede kontraangreb, hvorimod det kneb mere med at spille os til noget i åbent spil.

Efter pausen kom vi helt anderledes godt ud og satte os solidt på kampen og kontrollerede spillet, men kom dog ikke til lige så store chancer som før pausen. Til gengæld gav vi heller ikke Vejle nogen muligheder i den anden ende, og det endte derfor uden mål i dag.

Men det vigtigste var også, at vi er med i lodtrækningen til semifinalerne, som finder sted på TV3+ og Viaplay en lille halv time efter slutfløjtet, og de mulige modstandere er FC Nordsjælland, AaB og Silkeborg.