Janne Saarinen stopper i F.C. København

F.C. København og Janne Saarinen er i fællesskab blevet enige om at ophæve spillerkontrakten. Janne Saarinen er nu fritstillet og det forventes at han flytter tilbage til Finland og fortsætter sin karriere i hjemlandet.

Janne døjede med en del skader i sit halvandet år i klubben og blev aldrig rigtig fast mand på holdet. Han fik 25 kampe i den hvide trøje og scorede et enkelt mål - men hvilket et: Et fantastisk langskud i en spids vinkel fra kanten af feltet mod Brøndby i pokalsemifinalen i foråret 2005.

-Selvom jeg er skuffet over at jeg ikke fik tilkæmpet mig en stamplads på holdet, vil jeg ikke have andet end gode minder fra min tid i København, men med udsigt til halvandet år med begrænset spilletid, er jeg glad for at jeg nu er nået frem til en aftale med klubben, om at ophæve min kontrakt, siger Janne Saarinen og fortsætter:

-Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle i, og omkring klubben, der har været med til at gøre mit ophold i København til en god oplevelse, jeg vil huske tilbage på med glæde. Jeg forventer at returnere til Finland og glæder mig til at bosætte mig i mit hjemland efter en del år i udlandet.