Ulvene gæster Telia Parken

Info om Randers FC

RANDERS FC I TOP-3
Efter de første 10 runder af Superligaen ligger Randers FC på en 3. plads med 18 point. 10 af de 18 point er hentet på hjemmebane (3v-1U-1T), mens søndagens gæster har hjemtaget otte point i de fem udekampe (2V-2U-1T).

Randers FC har ikke benyttet specielt mange spillere i denne sæson, de har mange mand med mange minutter og den kontinuitet virker tilsyneladende, for Randers FC har holdt nullet i seks af sæsonens 10 kampe, og har blot lukket syv mål ind i alt.

På spillerfronten har Randers FC blandt andet fået ny keeper i form af den 24-årige islænding Karl-Johan Johnsson, og han har indtil videre virket som et rigtig godt køb. Offensivt har det indtil videre været Viktor Lundberg og den gamle måltyv Djiby Fall der har været skarpest, og så er det værd at bemærke, at Randers FC har scoret hele fire af deres ni mål i kampens sidste kvarter (to af dem endda i 90. minut).

RANDERS FC’S TRUP
Følgende spillere er udtaget til søndagens kamp:
Karl-Johan Johnsson, Christian Keller, Johnny Thomsen, Mads Agesen, Jeppe Tverskov, Elmar Bjarnason, Mikael Ishak, Kasper Fisker Jensen, Jonas Kamper, Mikkel Kallesøe, Alexander Fischer, Jacob Dehn Andersen, Viktor Lundberg, Ögmundur Kristinsson, Djiby Fall, Adama Tamboura, Nicolai Poulsen og Nicolai Brock-Madsen.

Mads Fenger sidder udenfor med karantæne.

Hele fire Randers-spillere har spillet samtlige 900 minutters Superligabold, det er keeper Karl-Johan Johnsson, forsvarsspillerne Johnny Thomsen og Mads Fenger (karantæneramt) samt midtbanespilleren Christian Keller. Derudover har Kasper Fisker og Elmar Bjarnason blot misset henholdsvis syv minutter og 16 minutter.

Randers FC har blot benyttet sig af 18 spillere i løbet af de 10 første Superligakampe. Det tilsvarende tal for F.C. København er 20 spillere.

RANDERS FC’S TOPSCORERLISTE (SUPERLIGAEN)
Viktor Lundberg (3 mål), Baye Djiby Fall (3 mål)
Mikael Ishak (1 mål), Elmar Bjarnason (1 mål), Kasper Fisker (1 mål)

FORDELING AF SUPERLIGAMÅL
Randers FC’s målscore er 9-7. tre af de ni scorede mål er sat ind før pausen mod seks mål efter pausen. Hvad angår mål imod, så er de fordelt 3-4 på hver sin siden af pausen.