"Ikke godt nok i dag"

"Ikke godt nok i dag"

Stephan Andersen 
 - De var nok skarpere end os, og vi skal levere på en meget højere niveau, hvis vi har tænkt os at ende sæsonen med et mesterskab. Spiller vi som i dag, kommer det ikke til at ske. Jeg gør vel hvad jeg skal i målet, men jeg havde nu hellere lukket tre mål ind, hvis vi havde vundet 4-3. 

Andreas Cornelius 
 - Dagens kamp var lidt af en tilbageskridt rent spillemæssigt. Vi tillader Viborg FF at komme til alt for mange chancer, og så ender kampen med at være lidt indianer-bold, altså frem og tilbage. Vi bliver trætte til sidst, og det havde været bedre for os, hvis de havde løbet. Personligt skulle jeg have scoret i hvert fald en eller to gange på hovedstød. 

Benjamin Verbic 
 - Jeg tror at Viborg FF kom frem til 5-6 chancer, og det er alt for mange. Vores angreb var næsten OK, vi skabte en del chancer, men det var naturligvis ikke godt nok, i og med vi ikke scorede. Nu gælder det om at komme os og så eller påbegynde forberedelsen til næste uges kamp i Herning. 

Youssef Toutouh 
 - Det var ikke vores bedste kamp, og rent resultatmæssigt kunne det være gået begge veje. Jeg spiller heller ikke min bedte kamp, men sådan er det nogen gange. Nu skal vi samle kræfter frem mod FCM-kampen, og så kan vi forhåbentlig tage en sejr med hjem. Men det vi leverede i dag var ikke godt nok. 

Peter Ankersen 
 - Det her var ikke godt nok. Vi burde have domineret kampen, men indrømmet - vi var overhovedet ikke hvor vi skulle være i dag.