Hvordan gik det for juniorerne og ynglingene?

Efter sidste uges lidt skuffende resultater, var der håb om at både FCK/KB’s ynglinge og juniorer ville hjembringe 3 point – men sådan skulle det desværre ikke gå.

Af Jan Eliassen

Tre hurtige og så var det slut
FCK/KB's juniorer var lørdag formiddag at finde i Farum, hvor der ventede en kamp mod FC Nordsjælland. I årets første kamp havde FC Nordsjælland vundet 1-0 på udebane mod OB, så det var et hold med tro på sig selv der var klar til dagens kamp.

Og klar til dagens kamp var spillerne fra FCK/KB ikke, for efter blot 25 minutters spil var stillingen 3-0 til FC Nordsjælland. Om end FCK/KB havde bolden mest, så var der alligevel for mange uprovokerede fejl og alt for ofte blev bolden smidt væk. Det resulterede i nogle gode kontraer til FC Nordsjælland, og hele tre gange i 1. halvleg også i mål til hjemmeholdet.

Efter kampen talte FCK.DK med Henrik Mamsen, den noget skuffede juniortræner for FCK/KB efter nederlaget på 3-1:

- Ja, det var ikke godt. Godt nok havde vi bolden mest, men FC Nordsjælland er meget hårde ved os på deres kontraer, som de virkelig skal roses for. De har ikke mange chancer, men de scorer på dem – og det gør vi ikke, så alt i alt er det fortjent at FC Nordsjælland vinder kampen.

FCK/KB’s enlige mål blev scoret i 2. halvleg af Wilhelm Vig Nielsen.

Ynglingene fik uafgjort på marken i Gladsaxe
En ting der ligger helt fast efter dagens kamp mod AB i Gladsaxe er, at dagens bane var fuldstændig uegnet til at spille fodbold på.

Ynglingetræner Jonnie Larsen udtalte efter kampen til FCK.DK:

- Det var en umulig bane, og derfor bliver spillet meget fysisk, og det var en kamp præget af mange tilfældigheder.

Første halvleg var præget af meget fysisk spil, og hvor de chancer der var, ofte fandt sted i forbindelse med hjørnespark og frispark, men der var aldrig noget der var rigtigt farligt. I starten af 2. halvleg kom AB så foran på et hjørnespark, hvor de får alt for meget plads. Kort tid efter AB’s føringsmål udligner Andreas Moos for FCK/KB efter et meget fint angreb.

Jonnie Larsen rundede kampen af med disse ord:

- Efter at AB er kommet foran, så er det virkeligt flot kommet igen af holdet, og når man tager højde for banens umulige beskaffenhed, så leveres der en fin indsats. At kampen ender 1-1 er helt fair.