Hvad laver de nu?

Han er en af de spillere man forbinder bedst ved F.C. København, og ligger på en tredjeplads i flest spillende kampe. Han var med til at vinde 6-2 over Bayern München for B1903 på Gentofte stadion tilbage i 1992, og har været en del af B1903/F.C. København i næsten 20 år på både godt og ondt. 

Af Ragnald Kruse

Fra opturen med mesterskab i 1993, til nedtur med skuffende placeringer blandt den dårlige halvdel af tabellen, til optur igen med mesterskabet i 2001. Vi taler selvfølgelig om Diego Tur, som FCK.DK besøgte på en dejlig solskinsdag i hans lejlighed på Frederiksberg.

Det er ca. seks år siden Diego Tur spillede sin sidste kamp for FCK – nærmere betegnet den 22. april 2001 i en kamp mod AB i PARKEN. På daværende tidspunkt var ingen klar over, heller ikke Diego selv, at dette ville være hans sidste kamp for den klub der har været så stor en del af hans liv. 

Efter exit fra FCK i 2001, fortsatte Diego på en lejeaftale i henholdsvis AB og AaB, inden han fik kontrakt med FREM i 2003, som han spillede for til midten af maj 2004. I den seneste tid husker folk nok Diego bedst fra tv, hvor han vandt Robinson og en million kroner, men det er nok de færreste der ved hvad den tidligere nummer tre går rundt og laver til dagligt. 

- I øjeblikket spiller jeg i FC Roskilde i 2. division på frivillig basis. Jeg stoppede ellers i FREM i 2004 på grund af en dårlig akillessene, som jeg desværre ikke fik den rette behandling for. Så blev jeg kontaktet af en jeg voksede op med i Albertslund, om jeg ikke var interesseret i at træne nogle ynglinge ude i Hvidovre – og da jeg jo havde trænerkursus, sagde jeg ja tak til det, og var så derude i et halvt års tid. Både klubben og jeg følte at jeg fik rykket en del på de unge, hvilket selvfølgelig var dejligt.