Hjalte Nørregaard

Hjalte Nørregaard ny U19-cheftræner

Hjalte Nørregaard er udnævnt som ny cheftræner for vores U19-hold.

Efter et par år som U17-assistenttræner blev Hjalte i sommer U19-assistenttræner for Brian Riemer, og siden Brian stoppede for at fortsætte karrieren i Brentford, har Hjalte varetaget jobbet midlertidigt.

"Hjalte besidder både fagligheden og personligheden til at overtage hvervet som cheftræner permanent," siger Sune Smith Nielsen, leder af F.C. Københavns talentafdeling, og tilføjer:

"Ny assistent på U19-holdet bliver Stefan Madsen, som i øjeblikket er U14-cheftræner - et arbejde han gør færdig, indtil vi har fundet en ny U14-cheftræner, hvilket vi regner med at gøre inden årets udgang"

Hjalte: Føler mig godt rustet
"Det bliver en spændende udfordring, som jeg er rigtig glad for at få lov til at prøve kræfter med. Jeg har været så heldig at stå i lære hos Jacob Neestrup i to år på U17 og siden i sommer hos Brian, og jeg har også et stærkt team omkring mig, så jeg føler mig godt rustet. Jeg kender også alle drengene rigtig godt, så glæder mig bare til at arbejde videre med dem og udvikle dem yderligere, så de kan udlevere deres drømme," fortæller Hjalte fra bussen til Halmstad, hvor U19 i eftermiddag spiller Baltic Sea Cup.

Baltic Sea Cup i Halmstad
"Vi er blevet overmatchet i de første to kampe, men det er stadig en rigtig fin og nyttig turnering, hvor spillerne bliver udfordret på en helt anden måde end i dagligdagen af nogle mere voksne hold, der kommer med et andet tempo og en anden fysik, end vi er vant til. Det giver meget værdifuld erfaring, når spillerne skal tage det næste skridt til seniorniveau."

Marcus Korang
Senest i Baltic Sea Cup tabte U19 knebent 1-2 til Hertha BSC


I den hjemlige U19-liga har holdet tabt de seneste kampe, og det passer selvfølgelig ikke den ambitiøse Hjalte:

"Nej, vi træner hver dag for både at blive bedre og for at vinde, så det handler både om udvikling og om resultater. Det skal man kunne, og det pres skal man kunne spille under. Vi har masser af talent og potentiale, men vi har ikke været dygtige nok, når kampene skulle afgøres i de to felter, og vi er blevet straffet hårdt for vores fejl," lyder det fra den nye cheftræner.

Allerede på lørdag kan du se både U19 og U17 i aktion på KB's anlæg, hvor de møder Esbjerg kl. 13.00 henholdsvis 15.30.