Harald Brattbakk solgt til Rosenborg BK

F.C. København har pr. d.d. solgt Harald Martin Brattbakk til Rosenborg BK.

Rosenborg var allerede sidste vinter interesseret i at få Harald Brattbakk tilbage efter hans ophold i Celtic F.C. i Skotland. Der har også været henvendelser fra Rosenborg i sommers og nu er F.C. København og Rosenborg blevet enige om et skifte.

Brattbakk har selv ytret ønske om at vende tilbage til den klub, hvor han har haft den største succes som fodboldspiller.

”Jeg har i lang tid noteret, at Rosenborg har været interesseret i at få Harald tilbage og når Harald selv er interesseret i at returnere til Norge, kan vi ikke stå i vejen for dette. Jeg har overvejet fordele og ulemper ved Harald Brattbakks farvel til F.C. København.”, siger sportsdirektør, Niels-Christian Holmstrøm.

Harald Brattbakk siger: ”Jeg har haft et utroligt godt år i F.C. København og er meget glad for den behandling jeg har fået fra alle i klubben, men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har ønsket at returnere til Norge. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke alle F.C. Københavns fans, der har givet mig en utrolig støtte i den tid jeg har været her.”

Harald Brattbakk kom til klubben i Januar 2000. Han har spillet 33 kampe og scoret 14 mål for F.C. København.

Parterne ønsker ikke at oplyse transferbeløbet.