Guarini: - Vi kan sagtens skabe en overraskelse

- Vi ved godt, at det bliver svært, men vi tager kampen alvorligt. Vi har trænet fem gange, og spillet en træningskamp mod et andet udvalgt hold og vandt 8-1.

Michele Guarini der er træner for det udvalgte hold, har uden tvivl optimismen i orden. I de sidste par uger har han stået i spidsen for Team Amnesty International, og sammen med manager Preben Elkjær, har de fået forberedt holdet til den spændende kamp mod F.C. København.

-Vi håber vi kan vinde lidt på gejsten, og hvis vi kan undgå for mange fejl, har vi en god chance for at overraske. Vi stiller op i en 4-4-2 opstilling, fortsætter Michele Guarini.

Team Amnesty International har mange unge spillere i svøb på holdet, og Guarini er dog også begejstret for det hold han stiller op med.

- Det er svært at pege på en bestemt spiller, men jeg forventer mig meget af den unge U-20 landsholdspiller Thomas Krause, der spiller højre midtbane. Også HIKs Mikkel Vittrup, som jeg har udnævnt til anfører ser jeg som en vigtig spiller for holdet. Mikkel er faktisk advokat og har derfor ikke kunne satse 100 % på fodbolden. Ikke desto mindre er han en meget god fodboldspiller. Kaan Metin er normalt forsvarsspiller i Hvidovre, men jeg har flyttet ham op i angrebet. Det er et forholdsvist ungt hold jeg har valgt, og det bliver spændende at se hvordan de reagerer på mødet med de danske mestre, afslutter Michele Guarini.

F.C. København stiller op i en meget stærk opstilling, og de to startopstillinger lægger klar her på www.fck.dk allerede i morgen formiddag.