Ulvene gæster Telia Parken

Greves vej til 4. runde

Hvor F.C. København først indtrådte i DBU Pokalen i 3. runde, og der vandt 3-2 over FC Roskilde, har Greve været i gang med at spille pokalfodbold i ret så lang tid – faktisk siden slutningen af maj måned.

Kvalifikation til hovedturneringen
Som Danmarksseriehold indtrådte Greve i 4. kvalifikationsrunde til selve hovedturneringen af DBU Pokalen. Det var tilbage i slutningen af maj, hvor de på udebane besejrende KFUM BK fra Roskilde med 4-2. KFUM BK var i lighed med Greve også fra Danmarksserien.

14 dage efter sejren over KFUM BK spillede Greve den sidste kvalifikationskamp. Denne gang mod Haslev FC fra Sjællandsserien. Greve var presset mod Haslev, for sydsjællænderne var både foran 1-0 og 2-1, plus en mand i overtal i den sidste del af kampen. Udvisningen kostede også et straffespark, men det reddede Greves keeper ved stillingen 2-2. Bedst som kampen begyndte at nærme sig forlænget spilletid, slog Greve til med scoringen til 3-2.

De første tre runder i DBU Pokalen
Efter den veloverståede kvalifikation til DBU Pokalens hovedturnering skulle Greve i 1. runde op imod FB. Den kamp vandt Greve uden de store problemer. Efter blot 23 minutter havde Christian Larsson og Jonas Skov bragt Greve foran, den stilling holdt frem til det 80. minut, hvor Sebastian Frank scorede til 3-0, kampens slutresultat.

I 2. runde havde Greve fordel af hjemmebane mod Nykøbing FC fra 2. division Øst. Også i dette opgør kom Greve foran 2-0 i 1. halvleg – begge mål scoret af Patrick Jensen. Nykøbing FC fik reduceret, men tættere på end 1-2 kom gæsterne ikke.

Greves seneste kamp i DBU Pokalen var mod B93 fra 2. division Øst. På trods af at B 93 var det højest placerede hold, var det Greve der gennem det meste af opgøret var bedst. Efter 60 minutter bragte Martin Søndergaard Greve foran 1-0. Opgøret endte 1-0, men kunne sagtens være endt med en større sejr, specielt fordi Greve tillod sig at misbruge et straffespark.

50.000 eller 100.000 kroner på spil
Det seriehold fra sæsonen 2013-14, der når længst i DBU Pokalen får 100.000 kr. Skulle det lykkes Greve at besejre F.C. København, vil de få de 100.000 kroner for sig selv, mens de skal dele pengene med Varde, hvis F.C. København vinder. Varde spiller pt. i 2. division, men da de spillede i Danmarksserien i sidste sæson, er de stadig i spil til pengene som "seriehold". Varde kan dog maksimalt håbe på 50.000 kroner, for de blev mandag aften elimineret i DBU Pokalen, da de tabte 0-3 til SønderjyskE.