Future Cup: 5-2-sejr i Odense

Sæsonens sidste Future Cup-kamp blev spillet i Ådalen i Odense, hvor begge hold stillede med blandede U19/U17-hold. For vores vedkommende fordelt med fire U19-spillere og syv U17-spillere i startopstillingen og tre U17-markspillere på bænken.

Flere spillere var også på lidt uvante positioner i den 3-4-3-formation, som Morten Bisgaard havde valgt – en formation, som U17 i øvrigt også ofte benytter.

OB lagde bedst ud og havde også mest spil og flest chancer i første halvleg. Den første allerede efter 10 minutter, da de skød tæt forbi efter et af – skulle det vise sig – mange københavnske boldstab på egen halvdel.

Efter 18 minutter udgik Tristan Panduro desværre med noget, der lignede en forstærkning, og ind kom Sebastian Christensen – normalt venstre back, men nu som venstre stopper, mens Andreas Clasen gik frem på den midtbane, hvor han også normalt spiller.

Vores spil led stadig under for mange boldtab, så vi var for ofte var under et pres, som vi ikke spillede os godt nok ud af, så det var ikke ufortjent, da OB udnyttede et af boldtabene til at bringe sig foran efter den halve time ved Valdemar Gryner.

Siden havde de flere gode chancer, inden vi pludselig slog til i den anden ende efter et godt opspil i venstre side. Queyrell Tchicamboud spillede Liam West og løb i position i venstre side, hvor han fik en perfekt stikning og fandt Neo Jönsson inde foran – og så var der balance i regnskabet, i hvert fald på målkontoen.

OB nåede nemlig at brænde en kæmpe chance kort før pausen efter endnu en opspilsfejl, så vi kunne være mest tilfredse med 1-1.

Bare tre minutter efter pausen viste vi den skarphed, som fynboerne manglede, da David Katlego gik med frem i venstre side og slog et godt indlæg på tværs i feltet til wingback-kollega William Nørløv, der flugtede kuglen i kassen til 2-1.

Efter godt en times tid spil fik vi lidt af et goalshow med tre mål på tre minutter!

Først udlignede OB’s Simon Jørgensen med et fladt spark i det lange hjørne, men minuttet efter udnyttede vi et fynsk boldtab ude i siden, og Liam West bragte os foran igen. Han blev kort efter erstattet af Abdul Daramy, som spillede center-angriber, mens Neo Jönsson trak tilbage på midten.

To minutter efter strøg netop Neo til baglinjen og fandt William Nørløv, men fra nært hold sparkede han på overliggeren, hvorefter Andreas Clasen kastede sig og fik hovedet på returbolden, og Queyrell Tchicamboud sparkede den ind til 4-2.

Det var altså ikke Clasen, der scorede, som vi først skrev på X – til gengæld slog han desværre hovedet hårdt ned på kunstgræsset i situationen, så han fem minutter senere udgik til fordel for Noah Ayorinde.

Netop Neo strøg lidt efter til baglinjen og fandt William Nørløv, og fra nært hold sparkede han på overliggeren, hvorefter Andreas Clasen headede returbolden ind til 4-2. I faldet slog han desværre også hovedet på kunstgræsset, så han fem minutter senere udgik til fordel for Noah Ayorinde.

OB havde stadig en del spil og en god chance til at bringe ny spænding ind i kampen, men i stedet øgede William Nørløv til slutcifrene 5-2 i det 78. minut på en perfekt aflevering fra Abdul Daramy.

Dermed vandt vi med samme cifre som i Silkeborg i forrige runde og sluttede Future Cup-sæsonen med 10 point for fem kampe, idet vores sjette og sidste kamp mod FC Nordsjælland er aflyst.

Matchfacts
Onsdag den 12. juni 2024, kl. 13.00 på OB’s anlæg, Ådalen. Future Cup
OB-F.C. KØBENHAVN 2-5 (1-1)
30.: 1-0 Valdemar Grymer
39.: 1-1 Neo Jönsson
48.: 1-2 William Nørløv
62.: 2-2 Simon Jørgensen
63.: 2-3 Liam West
65.: 2-4 Queyrell Tchicamboud
78.: 2-5 William Nørløv

1 Tobias Breum-Harild – 19 Sylvester Hildebrandt, 10 Andreas Clasen (72.: 13 Noah Ayorinde), 4 Christoffer Daluiso - 17 William Nørløv, 12 Frederik Petersen, 6 Tristan Panduro (22.: 3 Sebastian Christensen), 2 David Katlego – 14 Liam West (64.: 16 Abdul Daramy), 7 Neo Jönsson, 19 Queyrell Tchicamboud

Ikke benyttet: 41 Filip Versterre