Thomas Jørgensen (tv) scorer - inde foran mål er det Emil Højlund

Future Cup: 1-1 mod Randers FC

U19 afsluttede i dag en lang sæson med en hjemmekamp i Future Cup mod Randers FC, som sluttede 1-1.

Randers - der også stillede med et rent U19-hold - kom tidligt foran på et straffespark, og vores 1. halvleg var langt under niveau, og vi skabte stort set ingen chancer.

Spillet blev bedre efter pausen, selv om vi stadig havde svært ved at komme til afslutninger, hvorimod Andreas Dithmer måtte i aktion et par gange med gode redninger, der holdt os inde i kampen.

Vi skulle helt hen til det 81. minut, før det lykkedes at få bolden i nettet - sat ind fra spids vinkel af Thomas Jørgensen.

I slutminutterne fik Oscar Højlund direkte rødt, og i kampens allersidste sekund kunne gæsterne med lidt held og præcision havde sikret sejren, men bankede en oplagt chance over mål.

Emil Møller spillede afskedskamp på sin 19. års fødselsdag og forlader nu Talentafdelingen efter kontraktudløb. Også backkollegaen Oliver Svendsen spillede sin sidste kamp, idet lejeaftalen med Esbjerg fB udløber. Desuden stopper den 19-årige reservekeeper Samuel Andersen med udgangen af denne sæson.