Jubel efter Zecas scoring

Forrygende 4-3-sejr over FCM

Næsten 20.000 tilskuere blev vidner til et underholdende og afvekslende opgør mod midtjyderne, og løverne trak sig sejrrigt ud med en 4-3-sejr efter 2-2 ved pausen.

Pieros og Verbic scorede to mål i det første kvarter, men Novak og Nissen sørgede for pauseføringen 2-2. Efter pausen slog Verbic først til direkte på frispark, inden debutanten Carlos Zeca - dagens Man of the Match - snittede et hovedstød fra vores anden debutant i dag, Denis Vavro, i netmaskerne.

Midtjyderne pressede hårdt på mod slutningen, og da Nicolaj Thomsen i 89. minut var uheldig og styre en bold i eget net, blev der spænding lige til sidste fløjt.

Men det holdt - til stor begejstring for det talstærke hjemmepublikum, der virkelig fik valuta for pengene i dag.