FCK-status efter onsdagens landskampe

Fire F.C. København-spillere var i aktion rundt omkring i Europa i går, og en enkel i tirsdags.

Christian Poulsen spillede, som de fleste nok ved, 71 minutter af landskampen mod Israel. Poulsen fik efter kampen ros af landstræner Morten Olsen.

Mikheil Ashvetia kom på banen på Georgien 10 minutter før tid. Desværre tabte Georgien 2-1 på udebane til Ukraine på et mål scoret i dommerens overtid.

Magnus Kihlstedt stod samtlige 90 minutter for Sverige. Magnus holdt endnu engang målet rent og fik stor ros i den svenske presse samt hos de svenske landstrænere.

Tomas Antonelius kom på banen fra starten af anden halvleg mod Norge. Også Tomas gjorde det godt, og holdt nordmændene fra scoringer.

Tirsdag var Martin Albrechtsen i aktion for U21-holdet. Martin spillede hele kampen i det danske nederlag på 2-3. Martin var ikke voldsom tilfreds med sin egen præstation. Grunden til, at Martin var flyttet fra A-landsholdstruppen ned til U21-holdet, skyldtes, at Morten Olsen gerne ville give Martin fuld spilletid, hvilket han ikke var garanteret på A-landsholdet.