1-0 sejr over LOSC Lille

FCK forlænger med Santin

F.C. København har forlænget aftalen med Cesar Santin. Dermed er den 31-årige brasilianer knyttet til løverne frem til 2014.

Cesar Santin har hjemmebane i PARKEN på 5. år, siden den populære brasilianer kom til København fra svenske Kalmar FF. I den tid har angriberen været en seriøs trussel for FCK’s modstandere. Ikke færre en 71 mål har Santin scoret med løven på brystet, og flere rekorder er inden for rækkevidde. Ved næste scoring i PARKEN bliver han den mest scorende FCK’er på hjemmebane nogensinde, og lykkes det at score i alt 11 gange mere for F.C. København, bliver Santin den mest scorende spiller i klubbens historie. Milepæle der nu bliver bedre tid til at forsøge at nå, efter F.C. København valgte at forlænge samarbejdet med Santin.

- Cesar Santin har været en væsentlig del af fremgangen i F.C. København de seneste år, og han har i denne sæson endnu engang vist sig som en stabil målscorer for klubben. Vi har en række unge angribere med stor fremgang i truppen, men det er samtidigt vigtigt at bibeholde noget erfaring i holdet, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige om at forsætte samarbejdet med ”Ces” frem til 2014, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

-Jeg er lykkelig for min nye kontrakt, for jeg har været her i over 4 år, og i den periode har jeg været med til at vinde mange titler. Jeg er stadig sulten efter at nå endnu mere med FCK, og vil vinde alt vi kan, så længe jeg er i klubben. Personligt har jeg det godt i byen og klubben, og jeg har svært ved at se nogle bedre muligheder for mig end at være i København og FCK, og derfor er det en naturlig let beslutning at blive. Min ambition med min fremtid her er, at blive den meste scorende spiller for F.C. København nogensinde, for det vil være en meget speciel bedrift, som jeg vil kæmpe benhårdt for at nå, siger Cesar Santin.